När vi låtsas att det är semester.

Vi har så otroligt härliga dagar. Eftersom Emil inte kommer att ha någon semester i år, så känns det extra viktigt att ta vara på dagarna nu då han väl är ledig. 

Gräsmattedejten hos Linda och Henke var suverän. Vi fikade i flera timmar och barnen lekte glatt. Filippa var som vnligt galet söt och en riktig mystjej. Pojkarna fick en hink med vatten som de lekte med. En underbar eftermiddag med finaste vännerna. Vad mer kan man begära? Mer sånt!

Precis när vi skulle åka frn Linda och Henke så bestämde vi att vi skulle med till Stadsparken 50 minuter senare för att äta med dom, plus Louise och Tobbe. Så vi hann bara cykla hem för att ge Thristan och Thexas lite yoghurt innan vi cyklade iväg igen. Vi tvivlade nämligen på att Thristan skulle våga äta pizza.

Det hade vi inte behövt gjort! Gudmor Linda köpte en egen barnpizza till Thristan (som ändå var lika sor som våra vanliga pizzor) och han åt glatt upp halva pizzan nästan! Förut har han smakat nån pizzakant, men det är säkert ett år sedan. Så det här blev den riktiga pizzapremiären - trodde vi! 

"Jag brukar äta pizza med min pappa" kläcer Thristan ur sig. Oh, kul! Thexas fick iaf smaka en liten bit som han satt och tuggade på en bra stund. Men vanligt bröd var bättre. När pojkarna hade ätit färdigt så gick jag med dom till lekparken och de andra satt kvar och pratade. Vi lekte järnet en bra stund innan det var dags för hemfärd.

Emil, Tobbe och Henke jobbar på samma ställe förresten, men på olika avdelningar. Lite kul. Så nu hoppas vi på firmafester där respektive också är välkomna. Hihi.

Det blev ett ganska långt inlägg om mest ingenting, men så kan det gå. Inga bilder tänker jag bjuda på heller, de ligger på Emils telefon och får vänta lite.



Thristan visar upp sin nya legobil - i form utav Blixten McQueen såklart. Nöjd kille.

Kommentarer
Postat av: Veronica, mamma till Nim ♥

Tack =)

När jag kollade i kameran fanns ingen bild på mig i långklänningen.. så du får vänta med att se den då den nu ligger i tvätten :P



Ah det är skumt det där med deras sovtider. Jo vi försöker också tajma körningar med sovningen. Men ungen vill sällan sova ändå :P



Hoppas ni får en bra dag, kram

2011-06-06 @ 09:41:30
URL: http://attblifler.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0