Ibland... känns det bara så jävla ensamt.

img_4420 (MMS)

Ibland... känns det bara så jävla ensamt.


Jag och världens bästa Charlie.

img_6902 (MMS)

Jag och världens bästa Charlie.


Vi tog en tripp till Norrköping och firade...

img_9505 (MMS)

Vi tog en tripp till Norrköping och firade min favoritkille Charlie på hans 5-års dag. Fina tröjan fick han av oss och blev SÅ glad. Roligt! Och snart blir han storebror också, jag längtar  Hihi. Nu är klockan snart 21 och vi är snart hemma. Thexas har babblat hela vägen hem och är fortfarande vaken. Haha.


Lillebror är redo för utflykt.

img_2703 (MMS)

Lillebror är redo för utflykt.


En härlig dag.

Jag har haft en suverän dag på jobbet. Väldigt lugnt och skönt. Det märks att det är mellan-dags-vecka. Två kollegor jobbade sin sista dag hos oss idag så vi lyxade till det med smörgåstårta på lunchen. Fint ska det vara. Oh, de kommer vara så saknade!



Här hemma har Emil och Thexas kompat ihop idag. De tycks ha fikat en hel del, men även städat undan lite. Underbart att komma hem til ett hyffsat hem. ♥ De här bilderna fick jag av Emil förut.



Ute och går med Marcus.



Ett glas mjölk på fiket.

Emil och jag har precis avlöst varandra här hemma. Han skulle till garaget och kolla nåt med bromsarna på bilen. Fråga mig inte..? Haha. Sen blir det förhoppningsvis en liten utflykt.



Jag har ett riktigt bra jobb jag. Herr Kar...

img_0827 (MMS)

Jag har ett riktigt bra jobb jag. Herr Karlsson bjuder på smörgåstårta!


SMS-inlägg

img_4292 (MMS)


Samma barn?

Det har varit en lugn dag på jobbet, skönt efter nattens dåliga sömn. Linda bjöd in på mysig lunch, kvalité! 

Efter jobbslut och dagishämtning så åkte Thristan till han-som-inte-får-nämnas-vid-namn. Emil åkte iväg på bio med vänner och jag och Thexas har haft en riktig myskväll. Lekt med bilar, pärlat och läst böcker. Oj, vad vi behövde det, båda två, efter många bråkiga dagar. Är det verkligen samma barn? Han är en ängel när han är ensamt barn. Mysko.

Imorogn väntar jobb för min del. En jobbarkompis slutar och har lovat oss andra i personalen smörgåstårta. Mums! Emil är ledig imorgon så han och Thexas får en dag för sig själva. Mys för dom. :)

Juldagen

Amanda och Linus, juldagen 2011.


Ännu en vaken natt.

Ännu en hemsk natt på Postgatan. Thristan somnade inte förrän vi gick och la oss, och sedan dess har han sovit oroligt. Jag har säkerligen varit inne hos honom 10 ggr. Han fick lägga sig mellan oss en stund och då somnade han, och det märktes hur oroligt han sov. Suck. När ska det ta slut? Han som alltid sovit hela nätter tidigare? Hans mamma är trött efter alla dessa nätter nu. Jag tror det är två eller tre nätter som han har sovit hela nätterna nu sen han började med det här för över en månad sedan.

Idag är jag tillbaka på jobbet igen, grymt skönt. Barnen har det bra på dagis och ikväll ska Thristan åka till han-som-inte-får-nämnas-vid-namn. Betyder det att jag kanske får sova en hel natt inatt då? Det skulle jag uppskatta. :)


Barnen sjunger "sätt dig på bocken"

Barnen sjunger "sätt dig på bocken" och leker med två julbockar. "Byta nu?" säger Thexas så sött hela tiden. :)


Vilken dag!

Fy fan vilken dag, rentutsagt! Barnen har varit galna. Det har varit ständiga bråk, slagsmål, tjiv, tårar, dumma ord osv. Hur orkar man? Jag har varit hemma med barnen i sex dagar nu, och har fått nog! Får man säga så? Nej, verkligen inte! Men jag längtar tillbaka till jobbet imorgon, få komma ifrån en stund. Jag hade verkligen sett fram emot kvällens scrapbooking, men den blev inställd och det gjorde mig grymt ledsen! Ja, ni märker ju själva i vilket skick jag är i. Hmm...

Här hemma har vi istället haft en riktig slappkväll tillsammans med Fia och Marcus. Spelat ett nytt spel som jag och Emil fick i julklapp. Postkodmiljonären, riktigt kul! Jag och Fia spelade i ett lag och var riktigt dåliga, haha. Lite onyttigt snacks till det såklart. Mitt i veckan. Aja-baja!

Thristan har varit svårsövd idag. Han somnade bra, men har sen vaknat och inte riktigt kommit till ro än. Han fick sitta upp med oss en stund men ligger nu i sin säng och sover förhoppningsvis! Tidig morgon imorgon, då dagis och jobb åter väntar.



Dagens pyssel med Thristan. Han lär både t...

img_1912 (MMS)

Dagens pyssel med Thristan. Han lär både tjäna pengar och få betala en hel del själv. Haha.


Thristans tokigheter



Lugnet råder nu när Thexas sover middag.

För ut sa Thristan: "mamma, jag kan INTE FATTA att jag är strorebror till den där bråkiga killen!"

Men nu har jag och Thristan det mysigt i soffan. Han tittar på film och sjunger en ny sång. Den går ungefär så här:

"Sankta lucia, ge mig en tia.
Lägg den i koppen och dra mig i snoppen"


Haha, roliga unge! Undrar vart han får alla tokigheter ifrån..? Jag är INTE skyldig, eller? Haha.

Juldagsfirande..?

Juldagsfirandet här hemma hos oss kan summeras ungefär så här. 
Taget från en väns status på Facebook. Hahahahaha.





Blåsig natt.

Här blåser det fortfarande storm. Natten har vaarit jobbig för Thristan som tyckte det var jätteläskigt. Han vaknade vid halv 4 och kom inte till ro att somna om igen. Inte förän jag la mig bredvid honom och sov. Där sov vi sen till kvart i 9 då Thexas vaknade i rummet brevid. Thristan sov vidare en halvtimme till.

Annars är det det vanliga kaoset här hemma. Thexas är fullständigt galen och bråkar med allt och alla. Våra planer för dagen verkar inte gå i stöp, så vi får de hur vi överlever dagen tillsammans. Jag är redan slut. Som tur är så kommer syster Frida in till stan en stund. Räddare i nöden!

Överlevt julen.

Ville bara titta in och meddela att vi har överlevt julhelgen i år igen.

Barnen sover och vi andra gör snart detsamma. Bättre uppdatering utlovas inom kort.

GOD JUL från oss.

GOD JUL önskar vi er.

Årets julkort blev... hmm...annorlunda? MEN - det speglar barnens personligheter och galna upptåg. Thexas är mest galen, Thristan har ett finger i örat, Thexas gömmer sig och sen lite bråk och tjaffs på det. Välkommen till vår vardag. Haha.

Hoppas ni alla får en underbar julafton!

Uppesittarkväll.

Yes, 200:- i vinst från Bingolotto. Jo, man tackar. :)

Ikväll har jag gjort kuvert till julklappar (överkurs I know, men vad gör man när kuverten hemma är slut?) lagt fram julklappar under granen. Bara barnens och Emils. Jädrans många, vad hände? Hmm. 

Nu ska jag ta och hänga upp sista julklappen på deras adventskalender, duka mysigt inför julfrukosten imorgon och städa undan lite. Imorgon väntar en fullspäckad dag då vi ska befinna oss på tre olika ställen. Det kanske låter stressigt, men det gick riktgt bra förra året. Och det blir väl vad man gör det till? Jag tror på en GOD JUL.



Thristan fick ett pussel av sin gudmor ida...

img_8177 (MMS)

Thristan fick ett pussel av sin gudmor idag. 100 bitar och han klarade det gallant! Stolt mamma. Och son. ;)


Dan före dopparedan.

Sliten tjej med huvudvärk här hemma. Hade hoppats på lite sovmorgon imorse när jag och barnen ändå var lediga, en icke. Skulle kunna somna sittandes här och nu, men det går inte för sig.

Vi väntar in Linda och Elin som snart kommer på lite fika. Har inte träffat Elin sedan... längesen! Så det ska bli riktigt kul! Thexas ligger och sover middag (välbehövligt för honom, hemskt humör idag) och Thristan bygger tågbana och placerar ut bilar som publik, typ.

Ikväll kommer Fia hit och spelar Bingolotto med mig. Emil ska traditionsenligt iväg och spela med sina vänner. Det känns riktigt skönt att alla julbestyr är avklarade, ingen som helst stress. Det är bara julklapparna som ska få sin plats under granen ikväll när barnen har somnat. 



Nu är granen på plats. Den är iofs i plast...

img_9765 (MMS)

Nu är granen på plats. Den är iofs i plast direkt från vinden men duger för i år. Den börjar dock ge sig och nästa år blir det nog en ny. "Foten" är ju galet ful men täcks snart med massa julklappar. Pyntet går i vitt, silver och fattigmanssilver. Rosetter, glitter och lite hemmagjort. Precis som jag vill ha det Emil håller bara med mig. Hihi.


Det närmar sig...

img_2307 (MMS)

Det närmar sig...


Dan före dan före dopparedan.

Trött tjej här. Igår hade vi besök av Linda, Richard och Marcus. När de hade åkt hem så tog jag tag i operation-slå-in-julklappar. Det tog några timmar. Men skönt att ha det gjort. Nu har jag gömt alla i Thristans garderob, men vaknade inatt av att alla rasade ut. Haha.

Barnen åkte ju till sin farmor och farfar igår kväll och sov där. De kommer hem ikväll igen och då ska i försöka få upp den där julgranen. Sen är vi redo för jul.

Onsdag.

Oj oj, vilken dag vi hade igår. Thexas hade vägrat sova på dagis. Och vi som skulle iväg för att fira Amanda. Men det gick rätt bra iaf, fastän han inte var på strålande humör direkt. Vi var hemma rätt sent och barnen somnade snabbt.

Vi andra hamnade i soffan, riktigt trötta efter natten innan tror jag. Idag känner jag mig riktigt trött också, tror att det är sviterna från Thexas vaken-natt som bråkar lite.

Vid lunch så ska vi ut och äta nånstans med jobbet. Tror jag iaf, komunikationen är sådär. Haha.

Ikväll ska barnen iväg till sin farmor och farfar och fira jul. Själv får jag sällskap av Emils mamma och sen av Linda. Mys!

Ikväll har vi firat min syster Amanda på h...

img_1120 (MMS)

Ikväll har vi firat min syster Amanda på hennes 18-års dag. Min lilla kusin Edith kom dit och jag hann mysa med henne i säkert två minuter. Thexas blir så himla svartsjuk! Inte Thristan inte. Han älskar bebisar och ville tom hålla i henne. Så himla rart!


Mer fint från Oiidesign

Haha. Jag kan verkligen inte motstå www.oiidesign.se och kläderna där. De har en grym julkalender med reakläder varje dag. Designkläder för barn. Idag åkte det här ner i shoppingvagnen. T-shirt till Thexas och en mössa till Thristan.




Lite bra musik under arbetstid.


Syster 18 år.



Idag fyller världens bästa syster Amanda 18 år.

För mig kommer hon alltid vara en lillskit. Och våran pappa kallar henne fortfarande bebis.
Men nu är hon tydligen myndig, vuxen? Haha, galet!

Jag har fixat en suveränt födelsedagspresent till henne, men det vågar jag inte avslöja här om hon läser.
Vi ska ut till henne och kalasa ikväll så vi får väl se om hon blir nöjd, eller avskräckt. ;)

På söndag (juldagen) ska hon få vara med oss och festa för första gången. Om hon vågar..? ;)

Tack för sömnen!

Jag har aldrig i mitt liv varit så trött som jag var igår. 1,5 timmars sömn tog ut sin rätt. Jag är förvånad själv att jag tog mig igenom dagen utan att somna. Jag flexade ut vid lunch och gick hem för att vila iaf. Jag plockade ner julsakerna, så nu känns det lite bättre. Stressvecka.

Igår kväll hade vi julmys med pysseltjejerna. Knytis med julmat, så gott! Och så paketleken såklart. Inget pyssel dock, ajg orkade inte, så de andra struntade också i det. Skönt att bara vara. Sitta i en soffa med fötterna på bordet.

När jag kom hem så somnade jag bums. Det tog nog inte ens en minut. Och inatt har vi fått sova hela natten. Ingen Thristan som vaknade och skrek (nattskräck, mardrömmar, inte-sova-själv-idé) Han fick beröm när jag väckte honom imorse och trodde han skulle få extra många paket av tomten nu, vi får väl se. ;)


Nu är det jul här i vårt hus...

img_9463 (MMS)

Nu är det jul här i vårt hus...


1,5 timmars sömn.

Inatt har jag fått sova 1,5 timmar. Jag hade svårt att somna och kände hur stressen inför att faktiskt somna och alla andra tankar och planeringar trängde på. Runt 1 somnade jag iaf.

Klockan halv 3 vaknade Thristan i vanlig ordning (nu för tiden, vet inte vad det är med honom) och SKRIKER efter mig som en galning. Han får komma in i min säng en minut, men såklart så vaknade Thexas och var jätteledsen över att Thristan väckt honom. Så Thristan fick gå tillbaka till sin säng där han somnade om. Thexas däremot somnade INTE om. Inte förrän klockan var 05.30 ungefär. Vårt alarm ringer för uppstigning 05.40.

Det var den natten det. Just nu vill jag snabbspola dagen så det blir kväll och jag får sova! Men nej, först en dag med jobb och ikväll blir det julmys med pysselbrudarna. Kaffe!

En fullspäckad dag.

Idag har vi flängt runt från morgon till kväll.

Imorse bjöd min mormor hem oss på frukost. Mycket uppskattat och trevligt. För visst är det så mycket godare att äta frukost hos andra? Sånt som man inte brukar äta hemma varje morgon. Vi lämnade Thexas kvar där med min mamma. De skulle fortsätta mot julbord med min morfar och släkten där. Och eftersom vi redan var inbokade på julbord med Emils jobb så fck han följa med dom dit. Det hade gått jättebra.

Vi andra var som sagt på julbord utanför Nyköping. Östra Malma hette det. Väldigt god mat som var viltinspirerad. Inget för mig, men jag höll mig till fiskbordet som var minst lika bra det. Sällskapet var det bästa. Några av mina finaste vänner är också tillsammans med Skobes-killar, så det passade ju fint idag. Efter julbordet fick vi gå några minuters promenad upp till slottet där det bjöds på ett hej-dundrandes dessertbort. Jag är inte så mycket för sådant, men fick mig några godisbitar, en bit kladdkaka och en clementin.

När vi kom hem igen så var det bara att sätta sig i sin egen bil igen och fara ut mot syrran i Marmorbyn där Thexas var med mamma. Han var galet busig och jag fick mig en kopp kaffe innan vi var tvungna att åka. Thristan skulle hämtas hem! Oh, vad jag har saknat honom! Han var däremot inte på något vidare humör, så mysa får vi väl göra imorgon. Han hade mycket att berätta om Sälen, men orkade inte riktigt innan han somnade.

Här hemma hann barnen bara somna innan jag rev fram alla pysselgrejer. Två kor blev gjorda, effektivt Hanna. Nu har jag en beställning på 22 kort som ska göras i veckan. Plus en del annat. :)

Imorgon väntar dagis och jobb för våran del. Endast fyra dagars jobb för min del, grymt skönt!

Finaste Skobesfruarna.

img_8024 (MMS)

Finaste Skobesfruarna.


Julbord med Skobes och fina vänner.

img_1698 (MMS)

Julbord med Skobes och fina vänner.


Imorse bjöds det på frukostbuffe hos min m...

img_6269 (MMS)

Imorse bjöds det på frukostbuffe hos min mormor och födelsedagsbarnet Olle. Nu är vi på väg till julbord med Emils jobb. Tur att han har så härliga jobbarkompisar och deras flickvännen är med. ;)


Thristan i Sälen.

Bilderna säger väl allt? Thristan har det riktigt bra i Sälen. Han hälsar på sin farbror med han-som-inte-får-nämnas-vid-namn och familjen. Härligt att någon får uppleva snö iaf. Men här hemma har det faktiskt börjat snöa lite idag. Tjohoo!






En riktig mysdag.

Hej vänner!

Har har vi haft en riktigt mysig innedag. Storstädning, tvätt, mys, bus, god mat osv. Härligt! Thexas har varit så glad hela dagen. Går runt och sjunger "sätt dig på bocken och håll dig i rocken" på sitt eget lilla vis förstås. Min lille bebis börjar bli stor. Vi saknar såklart Thristan (Thexas stod i fönstret och ropade efter honom förut) men vi har fått flera rapporter idag om att han har det bra! 



Mina busiga galningar.



Misteln sitter uppe. Mycket pussar blir det. :)



En nybadad myskille som älskar böcker!

Kvällens pyssel. Visst blev servetterna li...

img_6050 (MMS)

Kvällens pyssel. Visst blev servetterna lite festligare så här? :)


Hemma hos oss just nu.



Jag och minigrisen myser och Emil lagar mat. Precis som det ska vara. Hihi.

Thexas har fått presenter från tomten på väggen (julklappskalendern) och njuter just nu av dagens paket - russin! Han är sådär mysigt trött som bara en liten krabat på en sissodär 22 månader kan vara. Snart sängdags för honom och sen god mat för oss vuxna.

Thristan åkte till Sälen igår med han-som-inte-får-nämnas-vid-namn. Jag pratade med honom förut och han var så GLAD över att det fanns massa snö och att han kunde åka pulka. Den snön som kom här förut under dagen försvann lika fort tyvärr. Blir det en snölös jul?

Det kanske inte syns, men det SNÖAR!

img_0019 (MMS)

Det kanske inte syns, men det SNÖAR!


Idag fick barnen tre böcker hemskickade ti...

img_0991 (MMS)

Idag fick barnen tre böcker hemskickade till sig om filuren Låba. Blir spännande att läsa och recensera dom. Ibland lönar det sig att blogga.  ;)


Den rosa.

img_3034 (MMS)

Den rosa.


För en tid sedan beställde jag nya kalendr...

För en tid sedan beställde jag nya kalendrar till oss på jobbet. De andra fick svarta, jag en rosa. Nu ska den fyllas med massa kul!


...

Jag började gråta förut när jag insåg att riset var slut som jag hade tänkt ha till middagen. Jag och barnen åt yoghurt och smörgås istället, och de var lika glada ändå.

Ja gud ja. Ibland vill man bara skrika rakt ut. Idag är en sådan dag. Ingen bra dag. Jag är helt slut. Inte trött, bara helt slut.

Stora idolen.

Linda Bengtzing har precis varit på tv i Berg flyttar in. Min stora idol, oh yeah! Haha.



Första glöggen avnjuts NU!

img_9944 (MMS)

Första glöggen avnjuts NU!


Jul på jobbet.

Igår "julpyntade" jag granen här på jobbet. Känner väl inte riktigt att mina inrednings-skills kom till sin rätt direkt. Haha.








Blir det en jul ändå?

Jag ligger efter med julstöket i år. En hel del efter faktiskt.

Tredje ljuset är ännu inte tänt, datumljuset står på den 9, julklapparna är inte inslagna (men nästan färdigköpta), julpyntet står på vinden, har varken lagat någon julmat, inte gjort julgodis, inte beställt hem årets julkort på barnen, inte dekorerat och hängt upp kransen till dörren och inte bakat pepparkakor eller lussekatter.

Men - det är ju bara den 14:e. Jag hinner nog med det viktigaste. Förutom det där med julkorten då, det får lösas på annat sätt. Äh, det kanske blir jul ändå?


Lucia på dagis.

Mysig morgon på dagis imorse. Luciafirande. Mormor var såklart med. :)








Pysslandet fortsätter. Inte riktigt som ja...

img_6030 (MMS)

Pysslandet fortsätter. Inte riktigt som jag tänkt det dock.


Lucia

Hoppas ni alla har haft en mysig Lucia-dag. Våran börade såklart med firande på barnens dagis. Två små tomtenissar var dom. Thristan var väldigt förväntansfull och sprallig, medan Thexas var lite mer skeptisk. Det var ju konstigt att vi + mormor var med på dagis. Det var nedsläckt och alla hade konstiga kläder. Jag fick sitta med bredvid honom när de sjöng, men efter en stund släppte det och han sjöng med han också. Så himla duktig fast han är så liten. Thristan som alltid varit så blyg och inte vågat vara med, stod stolt med sina bästa kompisar och sjöng för full hals och kunde alla rörelserna. Stolt mamma!

På jobbet har vi också firat. Jag hade fixat glitter i håret till alla i personalen och deltagarna bakade väldigt goda lussekatter. Jag "klädde granen" dvs vår stora blomma, med lite gammalt hemmagjort pynt som jag hittade i en plåtlåda. Skoj!



Fina kollegor. 

Nu är barnen i säng och jag ska ta tag i pysslandet igen. Har längtat hela dagen! Hihi.

Julgranskulstillverkning pågår! Tjohoo!

img_3417 (MMS)

Julgranskulstillverkning pågår! Tjohoo!


Från Cheap Monday till Thexas.



Idag var det Thexas som jag klickade hem en tröja till från julkalendern på www.oiidesign.se
Love it! Från Cheap Monday.

Monday morning.

Måndag och ny vecka.

Barnen var trötta imorse och Thristan ville INTE gå upp. Inte likt honom, haha. Jag fick locka med en Blixten-tröja så kom han upp till slut. Sen vart det fart på barnen efter några minuter. De sprang in på dagis och hade nästan inte tid att säga hejdå till oss. Skönt att det är så iofs.

Idag har jag mycket att göra på jobbet, roligt!

Sitter och tänker lite på årets julkort. Jag har alltid skickat kort på barnen, såna man skickar efter direkt med text och grejer. Väldigt smidigt. Men iom vattkopporna så har inget kort tagits än. Och än är de prickiga och det börjar bli lite sent att skicka in för framkallning nu. Kanske måste jag göra egna trots allt? Lockar inte riktigt.


Västerås och Ikea.

Igår blev det en tripp till Västerås. Emil köpte vinterskor och jag hittade lite kul i inredningsbutikerna. Ett stopp på Ikea blev det såklart. Den efterlängtade kudden, nya mattor och ännu ett set av vårt porslin blev det bla. Vi åt Ikeas julbord också, fantastiskt gott!





På väg mot Västerås med storhjärtat. Shopp...

img_4605 (MMS)

På väg mot Västerås med storhjärtat. Shopping står på agendan.


En helt vanlig dag (kväll) på jobbet.

img_0995 (MMS)

En helt vanlig dag (kväll) på jobbet.


Oiidesign

Veronica tipsade för några dagar sedan om www.oiidesign.com som har adventskalender med riktigt bra erbjudanden varje dag. För några dagar sedan var det Mini Rodini som hade bra priser. Thristan blev förtjust i den här tröjan, så den är på väg hem till honom.





Mässdag igen.

img_1662 (MMS)

Mässdag igen.


Första mässdagen.

Det har varit en intressant dag, minst sagt. Jag har stått upp i väldigt många timmar och har satans ont i fötterna. Mässhallen var svinkall. Jag har träffat mycket nytt, intressant folk. Jag har vunnit en flaska rapsolja genom att fiska plastfiskar. Jag har vunnit biocheck genom att kasta pil och fått högsta poäng (jag kan INTE kasta pil, ren tur bara)

Jag har tagit en varm, lång dusch och ser fram emot sängen sen. Imorgon väntar ännu en mässdag. Och imorgon är det jag som tar på mig andra skor och en vaaarm tröja. Sen väntar julfest med kommunen efteråt. Skönt att jag har 30 minuter på mig däremellan faktiskt.

Finaste killarna sitter och äter pepparkak...

img_9363 (MMS)

Finaste killarna sitter och äter pepparkakor hemma hos gudmor Linda i helgen.


Kommunkoncernmässa.

Jag är på plats på jobbet. Pigg och glad med en mässdag framför mig. Jag har jobbets tröja på mig, som kliar i nacken och är obehagligt hög i halsen. Men fint ska det vara. Kommunkoncernmässa i Duveholmshallen, där kommer jag spendera min dag. Och morgondag.

Just nu. Guud så tråkigt. Överväger helt s...

img_9269 (MMS)

Just nu. Guud så tråkigt. Överväger helt seriöst att bli mörkhårig igen.


Fikarast på jobbet igen. En kopp kaffe och...

img_8100 (MMS)

Fikarast på jobbet igen. En kopp kaffe och en bit choklad som jag fick av en deltagare här. Så himla snällt.


Back to work.

Tjohoo, äntligen tillbaka på jobbet! Känns så himla skönt!

Vi vaknade till snö imorse och jag har nog aldrig sett Thristan få så bråttom upp ur sängen. Bara att leta fram overaller och vinterskor. Thexas var inte helförtjust i att gå i snön ska medges, men det blir han nog snart. Han tyckte mest det var konstigt. Han minns ju inte vad snö är såklart. Det gjorde däremot Thristan, hihi.

Nu väntar nog en dag full av planering. Imorgon och på fredag är det stor koncernmässa som jag ska stå med på. Och iom att jag varit borta härifrån så länge så har jag ingen aning om hur upplägget ser ut. Spännande!


Sista dagen vab.

Idag är sista dagen hemma med barnen. Väldigt skönt. Dagen har gått bra, fast Thexas vaknade tiiidigt. Strax innan 7 iofs, låter kanske inte så tidigt för er. Plus att jag och Thristan redan var uppe då. Men Thexas brukar i vanliga fall sova till 9-9.30 ungefär.

Men han har varit på bra humör ändå. Jag tog med mig pojkarna ut en stund förut. De älskade det. Thristan var helt galen och full med energi, Thexas var väl mest trött ska medges. Gick upp till Fardos och sa hej och sen till Apoteket en sväng. Sen fick barnen en varsin bil på Åhlens innan vi gick hemåt för lite lunch.

Thexas somnade gott efter lunchen och jag och Thristan myser lite. Om en liten stund kommer Emils mamma hit en sväng. Och ikväll väntar scrapbooking med tjejerna hos Anna. Tjohoo!

Kärlek.



En himla fin bild som min syster Amanda har tagit på Thexas och mig.
Kärlek. ♥

Skön kväll.

Gud vilken skön, välbehövlig kväll det här har varit. Barnen somnade runt 19 och jag har gjort INGENTING. Förkylningen sitter fortfarande i, men blev mycket bättre när syrran kom hit och adopterade alla hyacinter. Tråkigt, men sant. Tror inte riktigt jag tål dom. Surt.

Ikväll har vi legat i varsin soffa och slötittatpå dålig tv, surfat runt lite. Jag har gjort färdigt ett kort som släkten ska ge till mammas man imorgon. Helt ok kväll alltså.

Imorgon väntar ännu en dag hemma med barnen. Ser inte fram emot det kan jag säga. Vi kommer inte riktigt överens kan man ju lugnt säga. Men imorgon tror jag att vi ska ta oss ut en sväng iaf. Thristan har en vattkoppa på armen som inte riktigt ar torkat än, men den gör det säkert under natten. Thexas har typ två stycken under blöjan som inte är riktigt okej, men de ger sig nog snart också. Så på onsdag HOPPAS jag att de kan gå till dagis och jag till jobb. Känns som jag varit borta en evighet, inte kul!

Nu ska jag läsa ikapp lite bloggar innan sängen väntar på mig. Får se hur länge jag hinner sova innan Thristan ropar. Han verkar ha fått för sig att han inte vill sova ensam. Så nu får jag gå in till honom om nätterna, och självklart somnar jag där en stund (några timmar, haha)

För en liten stund så leker barnen bra i T...

img_2325 (MMS)

För en liten stund så leker barnen bra i Thristans rum.


Crazy kids.

Syster Frida kom hit och räddade oss idag. Barnen är GALNA, retas, bråkar, slåss, skriker osv. Trötta på att vara hemma med vattkoppor vill jag lova. Att jag inte mår någe vidare gör ju inte saken bättre. Därför var det lite av ett halleluja-moment förut när Frida klev innanför dörren med varsin målarbok till barnen. Hon stannade och åt lunch med oss, vilket uppskattas mycket eftersom det oftast blir lite extra kaos då.

Nu ligger Thexas och sover. Thristan och Frida sitter i soffan och jag drog fram datorn en snabbis. Frida ska strax åka hemåt och Thristan ska få varva ner framför nån film eller nåt. Kanske pyssla lite? Pepparkaksbaket får vänta tills Thexas vaknar, om han är på bra humör dvs.

Dagens att-göra, förhoppningsvis med barne...

img_2072 (MMS)

Dagens att-göra, förhoppningsvis med barnens moster. De är fortfarande hemma med vattkoppor som inte vill torka.


Snorigt var det här!

Blä, vad dåligt jag mår! Vi trotsade mitt mående och gav oss iväg en sväng med barnen förut. Vi köpte med oss mat från McDonald´s och åkte till Linda och Henke en stund. Thexas älskade chicken nuggets och hade ätit färdigt innan vi andra knappt börjat. Haha. Vårt lilla matvrak. 

Barnen sprang av sig där en stund innan vi begav oss hemåt. Jag snorade som tusan och fick astmakänningar, inget trevligt sällskap direkt. Haha. Här hemma har jag fortsatt snorat konstant och snytiti sönder näsan. Fy fan så osexigt! Haha. Richard och Marcus kom förbi med limpmackor och julmust och efter det och mediciner så känns det liiiite bättre.

Tror det blir en jobbig natt iaf. Jag är hemma och vabbar med barnen imorgon också. Alla vattkoppor har inte torkat, så än är de inte välkomna tillbaka till dagis. 

Imorgon får jag iaf sällskap (hoppas jag) utav syster Frida en stund. Hon ska få adoptera alla julblommor här hemma. Har både amaryllis och en massa hyacinter som börjat blomma ut. Misstänker att det är de jag inte tål och därför snorar så mycket. Richard kände av dom så det kanske är samma. Frida har även köpt glas till mig på IKEA, tjohoo!

Den här helgen.

det råder som vanligt dålig uppdatering under helgen. Igår firades fina Piia i Smedjan med god mat och fika. Emil valde att vara hemma med barnen istället för att vi skulle behöva lämna bort dom. Rart av honom. Det var en lugn tillstälning, men mysig. 

På vägen hem så hoppade jag av hos Hanna som precis hade kommit hem från London. Blev kvar där några timmar tillsammans med några andra tjejer. Mycket kul, fast jag var trött och helt ur form. När de andra skulle gå på krogen så gick jag hem och sov gott.

Två timmar fick ajg sova i Thristans säng inatt. Vet inte vad det är med honom? Han vill inte sova själv. 

Imorse kom Jessa, Oskar och Elias (och så hunden Mimmi såklart) och hälsade på oss. De ville fira Thristan lite i efterskott och vi fikade och barnen lekte. Dock inte med varandra. Haha.

Jag har gått och blivit dyngförkyld under dagen. Lite feber också tror jag. Har legat i soffan med fyra tröjor och två filtar över mig när Thexas sov förut och Thristan och Emil såg på film. Det blir nog en fortsatt slapp dag. Tanken var att min syster Amanda skulle färga mitt hår idag, men jag tror inte det blir av. Kanske åker vi en sväng till Linda och Henkes nys hus och spanar in. Får se om jag orkar. Nu ska jag och barnen ta oss varsin smörgås iaf, lite sen mellis eller nåt.

SMS-inlägg

img_0337 (MMS)


30-års kalas för finaste Piia.

img_2083 (MMS)

30-års kalas för finaste Piia.


Snart helg!

Jag sitter fortfarande kvar på jobbet. De andra gick för en stund sedan. Jag roar mig med att lusläsa Aftonbladet i väntan på att Emil ska komma och hämta mig. Sen blir det raka vägen till Eskilstuna för att hämta hem barnen, längtar efter dom SÅ idag. Natten där hade gått bra, skönt det. Andra gången Thexas sov där, så man är ju lite smått nervös. Men skönt att det går bra.

Jag sitter samtidigt och spånar lite på årets julfest. Funderar på att klicka hem denna, visst är den fin?


Vardagslyx.

Jag sitter på jobbet och väntar in de andra. De blir nog glada av att mötas av lite tända ljus och pepparkakos. Vem skulle inte bli det?

Jag väntar på att klockan ska bli lite mer så jag kan få höra hur natten med barnen har gått. Det var underbart skönt att få sova en hel natt utan att springa upp till barnen en gång i timmen ungefär. Även fast jag känner mig lika trött för det. Haha.

Maten igår på Stortorget Bistron var lika underbar som alltid. Riktig vardagslyx må jag säga. Vi var dock ensamma där större delen av tiden. Haha. Liten stad. När vi kom hem så somnade Emil i soffan direkt. Jag själv tog tag i alla adventskalender-klappar som inte var inslagna och gjorde det. Det tog några timmar. Skönt att ha det gjort nu. Ikväll väntar en varsin present uppsatt till barnen.

Hoppas på att jobbdagen går fort, sen är det vi som åker till Eskilstuna och hämtar hem barnen och alla dess prickar.

En dag med jobb.

Idag har jag jobbat igen, mycket skönt att komma hemifrån lite. Jag bad han-som-inte-får-nämnas-vid-namn ta pojkarna idag så de har varit med honom hos deras farmor och farfar och lekt. Nu kommer de att följa med honom hem och sova där så får han vabba imorgon också. Jag behövs på jobbet. Och så ska det bli skönt att få sova en hel natt ostört. Inatt var båda barnen vakna i omgångar. Inte mycket sömn alltså.

Nu ska jag och Emil iväg och käka lite. Stortorge Bistron blir det. Emil har inte ätit där förut, så det blir skoj att se vad han tycker om det.

1 december. Julkänslan infinner sig inte r...

img_3429 (MMS)

1 december. Julkänslan infinner sig inte riktigt. Inte en snöflinga så långt ögat kan nå. Men det kommer väl så småningom.


Myspys på jobbet. Han-som-inte-får-nämnas-...

img_8091 (MMS)

Myspys på jobbet. Han-som-inte-får-nämnas-vid-namn har barnen idag uppe hos deras farmor och farfar.


RSS 2.0