Vår helg.

Dålig uppdatering som vanligt under helgen. Hela gårdagen spenderade vi utomhus. Emil och barnen väckte mig på söndagmorgon och då var det färdigpackat för stranden, bara att sätta sig i bilen och åka. Efter mycket om och men så hittade vi till en badstrand iaf, Sörsjön utanför Norrköping nånstans. Ingen av oss har varit där förut. Men det var helt okej, förutom att det blåste som sjutton - kallt! Men barnen badade iaf och vi åt och fikade en massa. På väg hem höll vi på att bli påkörda av bloggaren Tyra i sin rosa bil. (när ag läser hennes blogg under kvällen så har hon kört i diket i närheten av där vi möttes, Emil var inte förvånad.)

Efter badet åkte vi till Emils föräldrar och barnen badade ännu mer i deras Cars-pool. Vi fick finfina presenter då de varit på semester. Det var en trött familj som kom hem framåt kvällen, och då fick vi besök av Fia en sväng.

Det var vår söndag det. I lördags åkte vi till Örebro för att fira söta Olivia som fyllt 1 år, även pojkarna fick något försenade födelsedagspresenter. Vi spenderade många timmar hos dom och hade det bara mys. På väg hem gjorde vi ett stopp hos Corinne och fick ännu mer fika. Sen var det trötta killar - speciellt Thexas som inte hade sovit middag mer än en kvart under hela dagen. Så det blev en snabbvisit hos Corinne innan vi åkte hemåt.

Sådär ja. Det var helgen det. Nu är det måndag. Ny vecka och ny månad! Redan augusti! Endast tre veckor kvar till dagisstart för barnen. Hujedamej.

Kommentarer
Postat av: Asta

Du har visst badat i sörsjön förut Hanna.

Vi badade ju NAKNA där en natt på vägen hem efter en Lars Winnerbäck konsert i Linköping. Vet du väl =)

2011-08-01 @ 17:36:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0