Playdate och en liten sjukling.

Vi började dagen här hemma med en playdate hos Veronica och Nim. Thexas var blyg till en början, men efter lite pepparkakor i magen så satte sockret igång dom och de lekte gärnet. Så otroligt söta tillsammans.

Det var då inte lätt att ta kort på de två busungarna tillsammans. Jag hade bara min telefon med mig, så det blev rätt suddiga bilder. Det kommer upp en liten video sen aif, håller på att ladda upp den nu. När vi var iväg och lekte så kändes Thexas lite varm. Han vaknade med en snorig näsa imorse iofs. När vi kom hem så sov han i 3 timmar, då fick jag väcka honom. Han hade som jag anade feber och är lite mosig. Men han leker på bra och är på glatt humör. Men äta vill han inte, så idag har han levt på välling, yoghurt, pepparkakor och russin. Alltid nåt. Så idag har vi mest myst, han har haft ro till att se några minuter på en film tom.Mys med Richard och russin i soffan.

Nu har Thexas fått i sig lite välling så nu är det sängen som väntar för honom. Jag och Emil har plockat bort alla julsaker idag, så nu ska bara alla "vanliga" grejer upp. Det tar sin lilla tid. Så jag har lite att göra ikväll med andra ord.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0