Thristan hos logoped.

Besöket hos logopeden gick hur bra som helst. Thristan var SÅ duktig, om än lite blyg och nervös i början. Men så är han alltid när han ska träffa nya personer. Det är som att han känner på sig att de ändå inte kommer förstå vad han säger, då blir han tyst istället. Stackarn.

Men vi träffade en otroligt bra logoped. Hon var verkligen på ett barns nivå och förstod Thristan nästintill klockrent. Men hon hör väl barn prata "dåligt" varje dag så. Thristan fick tillsammans med henne läsa böcker, beskriva bilder, spela spel och diskutera olika saker. Thristan bjöd även på ett gäng låtar när han var varmt i kläderna, utan att hon bad om det. Haha.

Nu ska hon granska uppgifterna från idag så får vi komma tillbaka en gång till för lite tips och råd om hur vi kan hjälpa honom.


Kommentarer
Postat av: Veronica, mamma till Nim & tösen

Coooling där!Och du det är ju säkert inget "fel" på hans tal.. Det kommer gå bra ska ni se.Ang det där med blygheten. Nim är likadan. Här hemma blurrar han för fullt. Men omkring andra så avvaktar han ofta och är mer den som granskar omgivningen..Hoppas ni haft en bra dag, kramar

2012-02-02 @ 23:02:09
URL: http://attblifler.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0