Playdejterna avlöser varandra.

Igår kväll åkte Thristan iväg till han-som-inte-får-nämnas-vid-namn. Hela hans nya familj kom och hämtade Thristan, för första gången, och Thristan och Thexas tyckte det var så kul att visa lilla Tu alla deras leksaker. När Thristan hade åkt så for vi iväg till Andreas, Fia och Tilda för en spontankaffe på verandan. Så himla skönt att sitta ute med en kaffe i handen och se när barnen leker. Thexas och Tilda är nästan lika gamla och det var så roligt att sitta och iaktta dom bara. Sötungar!

Thexas och jag har en riktig mysdag idag, lite tomt är det dock då Thristan är hos han-som-inte-får-nämnas-vid-namn. Lugnet råder och han är en riktig goskille när det väl gäller. Nu ligger han och sover middag och sen ska vi få besök utav Asta och Vilgot. Kul! Så får pojkarna leka lite och mammorna dricka kaffe (och mumsa lite på den där ljuvligt goda cheesecaken som det finns lite kvar av.)

Tänka sig att vi redan har klivit in i juli månad! Tiden går, som alltid, alldeles för fort! Men just de här sommar-månaderna kan väl få gå liiite långsammare va? Men vi tar dagarna som de kommer, utan större planer. Det passar oss bäst.


Kommentarer
Postat av: britta bloggar

Härligt med playdater!

2011-07-01 @ 13:12:31
URL: http://brittabloggar.wordpress.com
Postat av: i min lilla lilla värld

Underbara mammaland =)

2011-07-02 @ 08:08:36
URL: http://saratilling.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0