Linas matkasse - Spenat- och ricottaravioli med basilikadoftande tomatsås



1. Koka upp en rymlig kastrull med lättsaltat vatten till pastan. Vänta med att koka pastan till punkt 4.

2. Finhacka 1 rödlök. Hetta upp 1,5 msk olja i en kastrull och fräs löken utan att den tar färg. Pressa ner 2 vitlöksklyftor och tillsätt 1 burk krossade tomater. Låt såsen koka upp, sänk sedan värmen och låt sjuda på svag värme.

3. Grovhacka blad från 1/2 kruka basilika och blanda ner i tomatsåsen. Krydda med 2 krm salt, 1 krm svartpeppar och 1 tsk socker. Låt såsen sjuda ytterliggare ca 10 minuter.

4. Koka 4 portioner spenat- och ricottaravioli enligt anvisnin på förpackningen.

5. Riv ca 100 g pecorino (ost) och lägg upp i en skål. Lägg upp 150 g sockerärtor och 70 g rucolasallad.

6. Servera raviolin med tomatsåsen, grönsaker och toppa med riven pecorino.

Kommentarer
Postat av: elinjosefine

Det där matkassarna verkar supersmidigt. Det har inte kommit hit till Norge än och skulle det göra det skulle det väll vara hutlösa priser ;)

2011-09-29 @ 09:50:38
URL: http://lifestyleblogs.se/elinjosefine

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0