Linas matkasse - Paprika- och tomatgratinerad jägarfalu med pasta.



1. Sätt ugnen på 225 grader.

2. Ta av skinnet och skär 10-12 djupa snitt i 55o g jägarfalu. Lägg korven i en smrd ugnsfast form.

3. Strimla 1/2 knippe salladslök. Tärna 1 röd paprika och 2 tomater fint, och blanda grönsakerna med 1 dl ajvar relish. Pressa ner 2 vitlöksklyftor och tillsätt 75 g riven ost. Krydda med 2 krm salt, 1 krm svartpeppar och 1 msk torkad oregano.

4. Födela grönsaksfyllningen i snitten och runt korven. Gratinera i mitten av ugnen i ca 20 minuter.

5. Koka 4 portioner pasta enligt anvisnin på förpackningen.

6. Skala och finriv 350 g morötter.

7. Servera den paprika- och tomatgratinerade jägarfalun till rivna morötter och pasta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0