Måla och finbesök.

När Emil kom hem från jobbet igår så fyllde vi bilen med grejer och for vi ut till Valla för att måla. Det är två hyllorsom vi haft i badrummet som ska målas. Det har varit på gång länge, men vi har inte haft nånstans att vara och måla. Men nu åkte vi hem till mamma och lånade deras parkering. 

Men oj, så svårt det var att spraymåla. Det trodde jag inte. Emil hade tydligen spraymålat några gånger tidigare och vägrade göra det igen. Haha. Men färgen tog snabbt slut och vi åkte hem igen. 

Igår väll fick vi spontanbesök av Linda och Henke. Och rätt som det var så var Titti och Patrik här en snabbis också. Så himla fina vänner! Emil och Henke bev hungriga, så klockan 22 tog de bilen till McDonalds. Jag är inte förvånad. 

Idag ska jag ta med mig barnen på bussen och åka til Valla igen. Thristan tjatar såå efter att åka buss. Jag tror inte att jag åkt buss med bägge barnen nån gång tidigare. Men det kommer gå gallant, de är så duktiga så! Ny färg har jag också, så nu ska här målas. Thristan och Thexas ser nog mest fram emot den där studsmattan som mormor har.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0