När Thristan gjorde något dumt.

Thristans krupp har varit helt borta idag, hoppas han slipper få tillbaka den inatt bara.

Vi tog en promenad till Öppna förskolan i Sandbäcken efter lunchen. Fick trevligt sällskap av Sara och Eddie. Thristan somnade en sväng i vagnen, inte så konstigt med tanke på när han vaknade inatt/imorse. Men när vi väl kom fram så var han piggilin igen. Thexas var vilding som vanligt och röjde järnet. Han är verkligen helt galen. Haha.

Thristan tog det lugnt, till en början. Men strax innan vi skulle gå hem så skedde en liten olycka som han tyvärr var inblandad i. Han kastade en innebandy som träffade en tjej bara någon millimeter från ögat. Det svullnade upp och blev blått direkt. Stackars tjej! Thristan förstod att han gjort fel och vi satt ner med flickan och pratade med henne och mamman och till slut fick han fram ett förlåt till henne.

Han har hela eftermiddagen pratat om flickan som fick ont och frågat om hon är glad nu. Så nog förstod han att det han gjorde var fel iaf, fast det inte verkade vara med avsikt. Men usch, så jobbigt det var. Men jag antar att det inte är första gången man ska behöva vara med om något sånt här. Barn är trots allt bara barn - och det enda vi som föräldrar kan göra är att vägleda och stötta, hela livet.



Älskade lilla bråkstake. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0