När den fjärde tanden ställer till det för mini.

Natten har faktiskt varit bättre än förväntat. Thexas sov från 22 till 02, bökade och grät en timme innan han somnade av utmattning. Fortfarande ingen mat. Sen vaknade han runt 5, men somnade om efter en kvart ungefär, ingen mat då heller. Sen vaknade han vid halv 8 och ville faktiskt äta litegrann! Gud, så skönt det känns. Oförklarligt! Nu har han ätit en gång till och sover nu skönt, utan hosta. (peppar peppar igen) Hoppas för allt i världen att det här vänder nu!

Boven i dramat kan vara den fjärde tanden som vi upptäckte imorse! Att få två tänder inom loppet av tre dagar kan ju självklart ha med saken att göra. Så nu håller vi alla tummar som finns att han blir frisk och börjar äta ordentligt igen.



Ett S-T-O-R-T minus är att vår tvättmaskin gick sönder igår. Full medd dyngsur tvätt och massa vatten som vi inte får ur. Kretskortet är paj och det är soptippen nästa för den. Typiskt, det var INTE en utgift som vi ville ha nu inför flytt. Men vi hoppas på att hitta en helt okej begagnad. Någon som har en toppmatad tvättmaskin till övers?

Kommentarer
Postat av: Janni - Mamma till Emilia ♥

ussch stackars liten.. dumma tänder, det gör ju verkligen ont på dom.. EMilia har mest var trött och lite hängig men annars inget speciellt sån tur är! Men nu har tand nr två nästan kommit upp helt!



Krama krya på lillkillen

2010-09-13 @ 11:28:47
URL: http://jhfashion.blogg.se/
Postat av: Anonym

följa varann via bloglovin' ? :D

2010-09-13 @ 21:25:04
URL: http://caisaakallgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0